Krabbe og hummer helg

Ta med venner og kolleger på en kulinarisk og opplevelsesrik krabbe og hummer helg i høst! Vær med og fiske krabbe og hummer med båten Havsula og skipper. Fangsten tilberedes og serveres som festmiddag på kvelden.

Dra på havfiske med Smøla Havstuer

Vi skreddersyr pakketurer for små og store grupper, og stiller med alt fiskeutstyret du trenger. “Havsula” er en 38 fot stor, sikker og velutstyrt båt, med lokalkjent skipper og plass til 12 fiskere. Nyt egen fangst til middag, eller ta den med hjem på avreisedag.

Fugler og foto

Med sin enorme skjærgård er Smøla et ettertraktet mål for natur- og fotoopplevelser. Opplev en nærkontakt med havørnen og andre fuglearter på en guidet båttur. Smøla går for å være Europas havørnrike med knappe 300 meter mellom ørneredene på det tetteste.

Rom og priser

Vi tilbyr rom med høy standard og god atmosfære. Alle overnattingsrom har TV og eget bad. Trådløst nett har vi på hele huset. Hotellet tilbyr enkeltrom, tomannsrom, dobbeltrom og tremannsrom.

Om Smøla Havstuer

 Smøla Havstuer er et lite hotell på Smøla med seks tomannsrom. Hav og natur er vår nærmeste nabo. Vi tilbyr komfortabel overnatting i fredfylte omgivelser. Hotellet er nytt fra 2008, og har høy standard på overnattingsrom og baderom.