OM HAVSTUER

Smøla Havstuer er et lite hotell på Smøla med ni tomannsrom. Hav og natur er vår nærmeste nabo. Vi tilbyr komfortabel overnatting i fredfylte omgivelser.

Hotellet ble bygd i 2008, og har høy standard på overnattingsrom og baderom. Parkeringsplassen er like ved husene.

I fellesrommet har vi plass til 25 personer – perfekt til bedriftsmøter eller sosiale sammenkomster. Hele anlegget er utstyrt med trådløst internett.

Hos oss kan du fylle dagene med aktiviteter eller bare slappe av. Du kan dra på havfiske, observere fugler og dyr, besøke vår lavvo, oppleve vindparken på sykkel, eller dra på utstillinger og museum. Vil du padle i skjærgården har vi gratis utleie av stødige havkajakker. Dagen kan du avslutte i vår vedfyrte badestamp.

Vi tilbyr havfisketurer med stor båt og lokalkjent skipper. Med mange års erfaring kan vi garantere fisk på kroken og krabbe i teinen. Vi hjelper deg gjerne med filetering og vakumpakking så du kan få med deg fangsten hjem. Ønsker du å nyte naturen i åpent hav tilbyr vi også rene fototurer, eller sightseeing.

Matopplevelsen er en viktig del av oppholdet hos oss, med fokus på lokal sjømat og tradisjoner. Et lite fiskemottak er en del av anlegget vårt og mye av fisken kommer derfor direkte fra havet og tilberedes på vårt kjøkken.

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook