Om Smøla Havstuer

Smøla Havstuer tilbyr utleie i et koselig hus med tre tomannsrom, stue med havutsikt og selvbetjent kjøkken. Hav og natur er vår nærmeste nabo. Ta kontakt om du ønsker å leie hos oss. Du kan også bestille fisketur med lokalkjent skipper! Behandling av fangst og alt utstyr inkludert.

Parkeringsplassen er like ved husene.

Nabohuset eies av en dykkegjeng som bruker stedet til dykking og feriering. Ved behov for flere rom er det mulig å leie rom av de. Ta kontakt med oss om dette er tilfelle.

Huset vi leier ut har også en spisesal i første etasje med plass til omlag 12-14 mennesker til bords.

Vi har også mulighet til å tilby havfisketurer med lokalkjent skipper. Med mange års erfaring kan vi garantere fisk på kroken og krabbe i teinen. Vi hjelper deg gjerne med filetering og vakumpakking så du kan få med deg fangsten hjem. Ønsker du å nyte naturen i åpent hav tilbyr vi også rene fototurer, eller sightseeing.

Ellers kan du fylle dagene med aktiviteter eller bare slappe av. Du kan observere fugler og dyr, oppleve vindparken på sykkel, eller dra på utstillinger og museum. Har du kajakk regnes Smøla som et eldorado for padling. Et lokalt kajakksenter tilbyr guidede turer med kajakkutleie.

 

     Sommer 2014 3

DSC_0370     

     Oter i fjæra 2

DSC03174     001